ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Στοχεύοντας πάντα στη μεθοδευμένη απόκτηση δεξιοτήτων & ανάπτυξη προσωπικοτήτων

Στο Petrakoglou School, όντας ένα φροντιστήριο με πολυετή ιστορία στην πόλη του Διδυμοτείχου, πιστεύουμε ότι η εκμάθηση ξένων γλωσσών αποτελεί ένα ισχυρό «διαβατήριο», που «ανοίγει πόρτες» στο δρόμο των παιδιών μας για το μέλλον.

Οι γλώσσες που διδάσκονται είναι:

Αγγλικά & Γερμανικά

Στοχεύοντας στην υιοθέτηση των βέλτιστων εκπαιδευτικών πρακτικών, το πρόγραμμα σπουδών μας ακολουθεί, πιστά, το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες (Common European Framework of Reference for Languages), όσον αφορά στην εκμάθηση, διδασκαλία και αξιολόγηση των ξένων γλωσσών.

Petrakoglou School

Σε κάθε στάδιο, είμαστε δίπλα στον κάθε μαθητή και την κάθε μαθήτρια, δείχνοντάς τους το δρόμο για την κατάκτηση της γνώσης, αλλά και της δημιουργικότητας!

Pre Junior Petrakoglou Schoolers (5-7 χρόνων)

Καλωσορίζουμε τους μικρούς μας φίλους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσεων που σκοπό έχει την αγάπη για την αγγλική γλώσσα. Σε έναν ευχάριστο χώρο, οι λιλιπούτιοι μαθητές μας έρχονται σε πρώτη επαφή με τη γλώσσα, γνωρίζοντας το περιβάλλον της τάξης, την αξία της ομάδας και το σεβασμό προς τη διαφορετικότητα.

Pre Junior

Junior

Junior Petrakoglou Schoolers
(A and B)

Οι μαθητές μας μαθαίνουν να γράφουν και να διαβάζουν στην ξένη γλώσσα. Μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι, role play και τη συνεργασία, οι μαθητές αναπτύσσουν πολύ καλή κατανόηση της γλώσσας και μαθαίνουν σιγά σιγά να επικοινωνούν.

Senior Petrakoglou Schoolers

Οι μαθητές αναπτύσσουν και τις τέσσερις δεξιότητες (Listening, Speaking, Reading, Writing) στοχεύοντας στα επίπεδα Α1-Α2, σύμφωνα με το Common European Framework. Στο τέλος κάθε σχολικού έτους, μπορούν να πάρουν μέρος στις αντίστοιχες εξετάσεις.

Senior

Exam

Exam Petrakoglou Schoolers

Επίπεδα Β1 (Pre Lower), B2 (Lower) και C2 (Proficiency), σύμφωνα με το Common European Framework. Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας ΜΟΝΟ για έγκυρες και αξιόπιστες πιστοποιήσεις εξετάσεων γλωσσομάθειας.